Start Om Företaget Tjänster Kontakta oss Länkar  
             

           

Tillbaka

 

 

 

 

 

Ekonomichef - när du har behov

Som långsiktig samarbetspartner kan vi erbjuda ditt företag en egen ekonomichef den tid du behöver. Arbetsuppgifter kan variera beroende på dina behov vid olika tidpunkter.

Exempel på vad din ekonomichef kan bidra med är:

  • Budgetering med uppföljning
  • Period- och Årsbokslut
  • Analyser av lönsamhet, likviditet med mera
  • Investeringskalkyler och beslutsunderlag
  • Projektledning
  • Presentationer och rapporter till styrelsen och ledningsgruppen

Ekonomiadministration

Som vår kund kan du dels använda oss som extern ekonomiavdelning alternativt att vi finns hos dig på ditt företag den tid du önskar.

Vi arbetar med Fortnox - ett Internetbaserat affärssystem som i första hand erbjuder Redovisning, Leverantörsreskontra, Offert- Fakturering och Kundstödsystem.
Klicka på bilden Fortnox, för detaljerad information om tjänsterna.

Med hjälp av Fortnox system får vi ett bättre och effektivare samarbete med våra kunder. All information finns lättillgänglig, vilket ger en bra överblick över företagets aktuella status på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Via en dator med Internet anslutning så når du oss från hela världen. Du har möjlighet att gå in i systemet där du själv väljer om du enbart vill ta ut rapporter eller vill sköta en del av funktionerna. Flera användare, t.ex. kund, redovisningskonsult och revisor kan samtidigt använda systemet från olika datorer.
Vår målsättning är att vara din externa ekonomiavdelning och stötta dig med de tjänster du har behov av såsom löpande funktioner, moms- och skattedeklarationer, periodrapporter, analyser, bokslut med mera.

Tillbaka


Telefon: 0709 - 66 61 31 E-post: info@alegu.se
karlsborgsweden.se